Nové trendy vo vývoji rizík vyplývajúcich zo zmien podnikateľského prostredia - Deáková, Stanislava, 1974-
Využitie diagnostickej metódy monitorovania na meranie obchodných rizík, analýzu súčasného rozdelenia podnikateľských rizík a vyhodnotenie súčasnej situácie. Vzťah okolia podniku a podnikateľských rizík.