Vnímanie eura a ECB za poslednú dekádu a politické výzvy budúcej evolúcie - Orviská, Marta
Analýza zmeny vnímania eura a Európskej centrálnej banky počas poslednej dekády. Stav pred zavedením eura až po rok 2018. Podpora eura v rámci rozdielnych sociálno-ekonomických skupín obyvateľstva.