Využitie genetických algoritmov v rozhodovacom procese - Filanová, Jana, 1967-
Využitie genetických algoritmov v rozhodovacích stromoch, ktoré patria medzi naprogramované heuristické metódy v rozhodovacom procese. Popis metód rozhodovania, genetických algoritmov, evolučných algoritmov a tvorba rozhodovacích stromov.