Design thinking ako fenomén 21. storočia - Hudák, Dávid, 1987-
Popis fenoménu design thinking ako spôsobu, akým rozmýšľajú dizajnéri a aké nástroje a metódy používajú pri svojej práci. Pohľad na vývoj tohto fenoménu v posledných dvoch dekádach. Transformácia dizajnového priemyslu a zmeny v podnikaní.