Rodinné podniky a plánovanie nástupníctva - Jakubová, Zuzana, 1994-
Charakteristika rodinných podnikov. Nástupníctvo ako fáza životného cyklu v rodinných podnikoch. Špecifiká jedno- a viacgeneračných rodinných podnikov.