Aspekty ochrany transakčných údajov finančných užívateľov - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Zmeny prichádzajúce s revidovaním smernice o platobných službách. Popis metód užívateľskej komunikácie a autentifikácie. Nové modely otvorenia bankových údajov.