Rizikový kapitál vs. Anjelská investícia - Mikle, Lenka, 1993-
Charakteristiku založenia podniku. Prehľad možností financovania pre začínajúce podniky. Opis rizikového kapitálu ako jednej z možností financovania a vymedzenie investora rizikového kapitálu. Charakteristika anjelských investorov a ich podmienok.