Finačná situácia maďarských a slovenských podnikov verejnoprospešných služieb - Nagy, Ladislav
Analýza ukazovateľov likvidity a vlastného kapitálu maďarských a slovenských spoločností vykonávajúcich verejnoprospešné služby počas troch rokov. Porovnanie hodnôt s výsledkami vypočítanými pomocou modelu IN99.