Prístup založený na kategorizácii pracovnej sily podľa generácii X, Y, Z - Rakovská, Júlia, 1972-
Prístup personálneho manažmentu založeného na rozdelení zamestnancov na tzv. „generácie X, Y a Z“. Charakteristika jednotlivých generácií. Analýza poznatkov z výskumu Lee Hecht Harrison. Aplikácia vybraných motivačných faktorov v podmienkach skúmanej organizácie.