Anwendung von Reporting-Tools zur Bewertung des ethischen Verhaltens in Unternehmen - Sievers, Georg, 1967-
Použitie nástrojov na vytváranie prehľadov na hodnotenie etického správania v podnikoch. Vplyv etického správania na chod podniku.