Význam a charakter práce personálnych manažérov v podnikoch pôsobiacich na území Slovenskej republiky - Sochanič, Vladislav
Analýza súčasnej situácie v práci personálnych manažérov v spoločnostiach v Slovenskej republike - jej význam, obsah a povaha. Popis náplne práce personálnych manažérov. Použitie empirického výskumu.