<The> Impact of Digitization on Business Studies in Higher Education - Wieczorek, Susann
Popis a vplyv etáp priemyselných revolúcií (industrializácia, elektrina, automatizácia, digitalizácia) na vzdelávanie. Analýza hlavných motívov štvrtej priemyselnej revolúcie.