Zrod sociální firmy: nové paradigma byznysu
Evolučný vývoj sociálneho podniku podľa výskumu fy Deloitte Consulting. Trendy v ľudských zdrojoch v roku 2018 a pripravenosť firiem. AI robotika a automatizácia.