European Integration Perspective on the Function of Culture in the Socio-Economic Construction of the EU - Dan, Horatiu
Analýza vzťahu medzi integračným procesom a kultúrou a komplexné (vnútorné a vonkajšie) prostredie Európskej únie. Úloha kultúry v architektúre EÚ a vnímanie občanov EÚ v súvislosti s ich vlastnou kultúrnou identitou.