Vybrané štatistické metódy a ukazovatele hodnotenia poľnohospodárstva - Machalina, Denis
Teoretické vysvetlenie vybraných štatistických metód a ukazovateľov používaných pri hodnotení štatistických dát v geografii poľnohospodárstva a aplikácia metódy zhlukov pri hodnotení živočíšnej výroby.