Stress Tests in Actuarial Practice - Páleš, Michal, 1984-
Snaha analyzovať a zmerať nové typy rizík v poisťovniach a prehodnotiť pôvodné poistno-matematické metódy na hodnotenie týchto rizík. Prezentovanie metodiky záťažových testov a analýzy scenírov.