Securitization and Basic Risk in Agricultural Crop Insurance - Pinda, Ľudovít, 1958-
Návrh na zníženie rizika zaisťovateľa proti platobnej neschopnosti vydávaním tzv. katastrofických dlhopisov. Popis peňažných tokov v zaistení a sekuritizácii. Zohľadnenie kvality pôdy a poľhohospodárskej výroby.