Důchodový věk na Slovensku a v Česku stanovený na základě relativního prospektivního věku - Fiala, Tomáš
Definícia a metodológia výpočtu prospektivného veku a relativného prospektivného veku. Výpočty a odhady vývoja hodnôt relativného prospektivného veku na Slovensku a v Česku v období 1960–2080.