Internal Audit and External Audit Cooperation in EU Countries - Melicherová, Ingrid, 1971-
Tento článok porovnáva úlohu vnútorného auditu s úlohou externého auditu na jednej strane a efektívnu spoluprácu oboch odborných orgánov ako prínos pre riadenie spoločnosti.