<The> Impact of Assets Measurement on a Financial Result of an Accounting Entity - Srnišová, Petra, 1981-
Účtovanie je prísne regulované právne záväznými predpismi. Napriek tomu je stále možné uplatňovať individuálny prístup účtovnej jednotky a jej špecifické potreby v účtovníctve. Poukázanie na alternatívu metódy merania aktív a jej vplyv na finančný výsledok účtovnej jednotky.