Measuring the Income and Payroll Tax Burden with Emphasis on the Effective Marginal Tax Rate - Rievajová, Eva
Daň z príjmov a daň z miezd - meranie daňovej záťaže na slovenskom pracovnom trhu. Efektívna marginálna daňová sadzba. Pasca nezamestnanosti, pasca nečinnosti a pasca nízkych príjmov na Slovensku v období 2001-2016.