Vzťah práva Európskej únie a medzinárodného práva verejného - Jankuv, Juraj
Analýza vzťahu práva Európskej únie a medzinárodného práva verejného v duchu zakladajúcich zmlúv Európskej únie spojenej s analýzou vybranej judikatúry Súdneho dvoru Európskej únie v oblasti vzťahu medzinárodného verejného práva a práva Európskej únie.