Analýza konkurenčnej výhody regiónu Horehronie aplikovaním modelu Porterovho diamantu - Gáll, Jozef, 1991-
Popis súčasného stavu cestovného ruchu v regióne Horehronie. Teoretické vysvetlenie modelu Porterovho diamantu. Aplikácia v danom regióne.