Spotrebiteľské správanie Generácie X a Y v oblasti prevencie zdravia a využívania mobilného zdravotníctva - Klepochová, Dagmar, 1968-
Skúmanie, aké je spotrebiteľské správanie a postoje generácie X v porovnaní s generáciou Y na prevenciu zdravia a používanie mobilných zdravotníckych aplikácií zameraných na kontrolu zdravia.