Direct and Indirect Environmental Factors in Health Behaviour - Lesáková, Dagmar, 1949-
Skúmanie úlohy environmentálnych faktorov a politík, ktoré ovplyvňujú zdravotné správanie. Vplyv životného prostredia na správanie, vnímanie a zdravie. Použitie teórie nudge, architektúry rozhodvania a skúmanie vplyvu sociálnych noriem.