Atraktivity a kvalita služieb cestovného ruchu v Slovinsku - Litomerický, Juraj
Popis turisticky atraktívnych miest Slovinska, špecifiká dovolenky v Slovinsku a jej hlavné pozitívne stránky. Použitie metód: štúdium materiálov o Slovinsku, pozorovanie počas dovolenky v Slovinsku a komparácia s cestovným ruchom Chorvátska.