Faktory ovplyvňujúce rozvoj elektromobility – 2. časť - Rehák, Róbert, 1984-
Študium faktorov ovplyvňujúcich vývoj elektromobility, emisnú výchovu, výrobu elektrických vozidiel na Slovensku. Rozvoj možnosti na výrobu akumulátorov do elektrických vozidiel. Použitie analýzy, dedukcie, syntézy a indukcie.