ICAO and the United Nations Sustainable Development Goals - Klenka, Michal
Prehľad o cieľoch OSN v oblasti trvalo udržateľného rozvoja vo veci medzinárodného letectva. Opatrenia prijaté Medzinárodnou organizáciou civilného letectva (ICAO), ktorá je špecializovanou agentúrou OSN a ktorá sa stará o štandardizáciu a harmonizáciu globálnych zásad civilného letectva. Strategické ciele štyroch SDG v oblasti hospodárstva a životného prostredia. Prekážky účinnej implementácie príslušných stratégií podporujúcich SDG.