Generačné rozdiely v kontexte trhu práce a využívania mobilných aplikácií - Machová, Renáta
Generačný marketing. Spotrebiteľské správanie generácie X a generácie Y. Mobilný marketing. Prieskum spotrebiteľských zvyklostí generácie X (1965-1980) a Y (1981-1995) v súvislosti s využívaním mobilných aplikácií. Vyhodnotenie tvrdení súvisiacich s používaním aplikácií. Pomer kupujúcich cez aplikácie. Vyhodnotenie tvrdení súvisiacich s nakupovaním cez mobilné aplikácie alebo cez počítač.