Comparison of Approach Towards Selected Features of Marketing Innovation in a Business Organization and in a Cooperative - Bartoš, Adam
Výskum ako produkčné družstvá využívajú webové stránky a sociálne siete. Využitie vybraných marketingových inovácií vo výrobných družstvách a v podnikaní spoločností.