Culture of Education in Company and Its Impact on Attractiveness of Job Position - Kováčiková, Kristína
Poukázanie na vplyv kultúry vzdelávania na atraktívnosť pracovného miesta. Poukazuje na zvýšený význam vzdelanie v súčasnom svete. Vzdelávanie jeden z hlavných faktorov, na základe ktorých potenciálny zamestnanec rozhoduje o svojej pracovnej pozícii.