Level of Self-Control Depending on Level of Control - Mišún, Juraj, 1978-
Sumarizácia teoretických vedomostí o úrovniach sebakontroly a riadenia. Porovnanie týchto znalosti s čiastočnými výsledkami získanými z prieskumu sebakontroly.