Manažment rizík projektov v kontexte koncepcie Industry 4.0 v podmienkach výrobných podnikov na Slovensku - Masár, Matej
Súčasný stav implementácie prvkov koncepcie Industry 4.0 v podnikoch vo svete. Výhody z implementácie prvkov koncepcie Industry 4.0 pre podniky. Najväčšie problémy pri implementácii prvkov koncepcie Industry 4.0 vyplývajúce z prieskumu v Indii. Súčasný stav problematiky na Slovensku. Percentuálny podiel úrovne aplikácie koncepcie Industry 4.0 v podnikoch v roku 2017. Model manažmentu rízik projektov v kontexte koncepcie Industry 4.0. Model vychádzajúci z integrácie požiadaviek stanovených v medzinárodných normách ISO.