Vplyv konceptu Priemysel 4.0 na spoločnosť - Masárová, Tatiana
Charakteristika Priemyslu 4.0. Internet vecí. Technológia RFID. Nárast internetových pripojení do roku 2020. Priemysel 4.0 v legislatíve. Zverejnenie štátnej koncepcie na tému Priemysel 4.0 s názvom Inteligentný priemysel pre Slovensko. Vývoj smerom k big data a k vzájomne poprepájaným, inteligentným a modulárnym kyberneticko-fyzikálnym systémom, ktoré navzájom komunikujú prostredníctvom internetu vecí (IoT).