<The> Central Bank Independence in the "New" World - Novák, Marcel, 1979-
Indexy nezávislosti centrálnych bánk. Rola modernej centrálnej banky. Prečo potrebujeme jemnejší prístup k nezávislosti centrálnej banky v novom svete po globálnej finančnej kríze. ECB a jej balíček makroprudenciálnych nástrojov. Politika obozretnosti na makro úrovni. Monetárna politika.