<The> Position of Energy Security in the Foreign Policy of the Slovak Republic - Zrak, Andrej, 1993-
Pozícia energetickej bezpečnosti v zahraničnej politike Slovenskej republiky. Analýza vplyvu zabezpečenia energetickej bezpečnosti na zahraničnopolitickú orientáciu krajiny.