Smlouvy mezinárodní - Mráz, Stanislav
Vysvetlenie pojmu medzinárodné zmluvy. Ďalšie charakteristiky medzinárodnej zmluvy - obsah, jazyk, jednotlivé časti zmluvy, podpis, schválenie, výhrady k zmluve, platnosť a účinnosť atď.