Ako sa Slovensko snaží stať sa obľúbenou destináciou kultúrneho turizmu - Heidema, Erik
Stratégia rozvoja kultúry SR na roky 2014-2020. Stratégia rozvoja cestovného ruchu SR do roku 2020. Pojem kultúrny cestovný ruch. Skúsenosti autora článku na Slovensku. Možné príčiny nevyužívania potenciálu kultúrneho cestovného ruchu v SR.