Content Analysis of Information on Sustainability in Annual Reports of the Largest Czech and Slovak Companies - Wagner, Jaroslav
Výsledky pôvodného empirického výskumu v oblasti správ o udržateľnosti - kvantitatívna analýza obsahu výročných správ najväčších 40 českých a 40 slovenských spoločností.