Verejná politika ako proces a ako cyklus - Konečný, Stanislav
Verejná politika ako proces. Štádiá procesu tvorby verejnej politiky. Input schémy a policy-making schémy. Verejná politika ako cyklus. Evaluácia a verejno politický cyklus.