Tlačivo daňového priznania k dani z príjmov za rok 2018 - Sekerková, Ľubica
Výklad jednotlivých riadkov daňového priznania k dani z príjmov za rok 2018 s konkrétnym príkladom na vyplnenie daňového priznania obce za rok 2018.