Daň z poistenia - novinka v nepriamych daniach - Trizuliak, Tibor
Dôvod zavedenia dane z poistenia ako nepriamej dane. Vplyv na podnikateľa. Vecná pôsobnosť zákona o dani z poistenia. Predmet dane. Základ dane. Sadzba dane. Zdaňovacie obdobie, daňové priznanie a splatnosť dane. Občiansky zákonník a daň z poistenia. Zákon o dani z príjmov. Zákon o poisťovníctve.