Open Educational Resources @ the Estonian Council Presidency - Kovačević, Dubravka
Stav otvorených vzdelávacích zdrojov v EÚ a vo svete. Estónsko a Slovensko. Otvorené vzdelávacie zdroje a pozitívny vplyv na SR.