Selected Indicators for Assessing the Competitiveness and Innovativeness of Countries - Schweighofer, Lenka
Analýza a hodnotienie konkurencieschopnosti a inovatívnej výkonnosti Slovenska a EÚ na základe vybraných ukazovateľov v medzinárodnom kontexte.