Spotrebiteľské rozhodcovské konanie - Kevula, Jozef
Právna úprava riešenia spotrebiteľských sporov. Zákon č. 335/2014 Z. z. o spotrebiteľskom rozhodcovskom konaní. Osobitný druh mimosúdneho riešenia sporov. Základné piliere, ktoré prispievajú k zvýšenej ochrane spotrebiteľa. Zmeny zákona. Spotrebiteľské spory, spotrebiteľské rozhodcovské konanie a konanie na súde. Zriaďovateľ stáleho rozhodcovského súdu. Žaloba a žalobná odpoveď. Ústne pojednávanie a písomné konanie. Mediácia a mediátori.