Když tály ledy v české ekonomii připomínka 50. výročí Pražského jara 68 - Klacek, Jan
Stav ekonomického myslenia na začiatku 60. rokov. Pokus o decentralizáciu plánovaného hospodárstva. Teoretické východiská decentralizácie. Spory plán a trh. Teória dynamiky plánovaného hospodárstva.