Sociální příjmy jako nástroj snižování příjmové nerovnosti v České republice - Turečková, Kamila
Sociálne príjmy ako prostriedok hospodárskej politiky, konkrétne sociálnej politiky, ku znižovaniu príjmovej nerovnosti v spoločnosti.