Psychické důsledky dlouhodobě nezaměstnaných, aneb „Outplacement management“ jako důležitá sociální pomoc ze strany zaměstnavatele - Merhaut, Marek
Nezamestnanosť a negatívny vplyv na rodinu. Outplacement management. Vývoj nezamestnanosti v Českej republike a priemerná mesačná mzda. Financie ako jeden z dôvodov zmeny práce.