Factors Affecting Individual and Group Decision Making in Economics - Fehérová, Martina, 1992-
Popis a analýza faktorov ovplyvňujúcich individuálne a skupinové rozhodovanie. Pohľad na odchylky a skreslenie u jednotlivcov a skupín ľudí. Možné aplikovanie v marketingu a prognózovaní.