Cestovný ruch v Slovenskej republike a Švajčiarskej konfederácii - porovnanie - Gáll, Jozef, 1991-
Cestovný ruch a návštevnosť porovnávaných krajín. Počet návštevníkov v ubytovacích zariadeniach – Slovenská republika (2010-2017). Počet návštevníkov v ubytovacích zariadeniach – Švajčiarska konfederácia (2010-2017). Podiel cestovného ruchu na HDP. Zamestnanosť v cestovnom ruchu. Komparácia vybraných ukazovateľov cestovného ruchu.